Skön stämning på Klubb Sverige

Vi märker att det är många svenskar på plats här i Amsterdam för att heja på oss. Vart man än gKlubb Sverige flaggaår så möter man en svensk, hur en bekant dialekt eller ser en gul tröja. Så fort en av oss ska tävla hör vi jubel och hejarop från läktarna. Det är fantastiskt att ha det stödet.

I går samlades nästan 100 av alla svenska supportrar på Café Kiebert någon kilometer från Olympiastadion. Där körde vi Klubb Sverige – samlingsplatsen för alla svenska supportrar.

Det blev en härlig stämning. Karin, Kalle, Anna S och Sofie var där och intervjuades. Sen var det en frågesport i friidrottskunskap (ja, några andra frågor var det också, till exempel: Hur många cyklar stjäls i Amsterdam varje år? Svar: 80 000.).

Det som var lite lustigt var att nästan alla som var med i frågesporten, där man fick ett påstående och skulle svara om det var sant eller falskt, åkte ut redan efter tre frågor. Men det blev en glad vinnare som kammade hem en signerad landslaKlubb SVerige vinnaregströja.

 

Nästa gång som Klubb Sverige genomförs är i samband med Finnkampen i Tammerfors, och då hoppas vi att flera hundra svenskar är på plats. Vi presterar alla mycket bättre när stödet från läktaren är stort!

Klubb Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: