Persson: ”Våga ta chansen”

Frida Persson stor

EM 2016 har nu dragit igång på allvar med 20 svenska starter redan den första tävlingsdagen. I detta nu har både Lovisa Lindh och Anna Silvander kvalificerat sig till semifinal på 800m, så grymt! Tracey, Sofie, Michel, Sanna är några andra som har avancerat under dagen. HEJA!!

På fredag är det min tur att tävla på Olympiastadion här i Amsterdam. Då gör jag min tredje EM-start och har som mål att göra mitt livs snabbaste lopp på 400m häck. Att få springa mot Europas snabbaste löpare, på Olympiastadion i Amsterdam, iklädd den svenska landslagsdräkten, ska bli oerhört kul. Jag är förväntansfull och har som största uppgift att VÅGA TA CHANSEN – både mentalt och fysiskt.

Eftersom min start är först på fredag har min onsdag mest handlat om att ladda upp på bästa sätt. Det har inneburit en behandling, en kort visit på Olympiastadion för att känna på stämning, ett febrilt följande av truppens tävlande via min iPhone samt en eller två powernaps. Med andra ord har man optimala förutsättningar att vila och hitta den rätta stämningen inför sin egen start, en möjlighet och en feeling som är svår att uppnå om man inte är på ett mästerskap.

Nu tänker jag fortsätta min uppladdning med kvällsmat och pepptalk under kvällen lagsamling. Trevlig kväll!

/Frida Persson

frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: