Meijer: ”Stavarna på plats”

EM 2016

Äntligen i Amsterdam för en av sommarens stora mål. Jag kom igår, tillsammans med min tränare Gustaf Hultgren och tränings kamrat Melker, som gör debut imorgon. Själv går jag in på arenan redan 09.35 på torsdags morgonen.

Dagen har gått fort då det har varit mycket på schemat. Vi började med en visit på Olympiastadion för att kolla hur det ser ut, hur lång tid det tar att komma dit osv. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för lunch innan det bar av mot presskonferens på ett mysigt ställe alldeles vid vattnet. De som var på presskonferensen igår hade berättat hur trevligt det var, dom stod ute vid bryggan i solen och tog bilder och pratade med journalisterna. Vi som var där idag däremot hade nog precis lika trevligt, bara det att vi hade ingen sol som vi kunde njuta av, vi fick ta bilder i ett blåsigt och regnigt Amsterdam istället..

När vi kom tillbaka till hotellet igen så var det dags för lite massage för att mjuka upp kroppen och få den tipp topp tills på torsdag. Sedan lagmöte med lite genomgångar av olika slag, och nu alldeles precis innan jag satte mig ner för att skriva detta så fixade vi med stavarna som anlände idag, så att dom finns på plats inför tävlingarna.

Imorgon börjar mästerskapet och jag håller alla tummar för de som kickar igång EM!

Ha det gott folk!

/Michaela Meijer

Foto: Deca Text & Bild (övre bilden).

IMG_3784

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: