Wessman: ”Ska bli häftigt med kval i park”

IMG_8960

Nu börjar det verkligen närma sig action för min del. På torsdag runt lunch så kommer jag kasta kval här i Amsterdam och vårat kval har dom lagt mitt i staden i en park. Mer om det snart….

Men dagen började med en god frukost. Måste säga att maten på vårat hotell håller hög standard och buffen är väl fylld. Efter det så var det dags för lite anti-doping utbildning med förbundet. Det känns jättebra att alla landslagsaktiva går igenom vad det är som gäller. Självklart är det vårat eget ansvar att veta vad det är som gäller och ha koll på vad vi stoppar i oss. Men att ha en öppen dialog kring det och stöttande ledare i ryggen med koll på reglerna känns väldigt bra och tryggt!

När det var avklarat så begav jag mig ut till träningsarenan tillsammans med Björn. Nu när jag väl är på plats så tränar jag inte så mycket. Men vi slipade lite på ansatsen. Just ansatsen är något jag har haft problem med det sista året. Det kanske inte är så konstigt efter 4 år av skador och inget tävlande.

Jag kan inte lita så mycket på rutin och att det bara sitter där. (Sen att jag ibland ser mig själv med armen i 7 delar när jag går ut på ansatsbanan gör inte saken lättare.) Men idag så kändes det riktigt bra och det är gott driv hela vägen fram. Nästa hållpunkt på dagen var lite behandling av vårat medicinska team. Haft lite stel rygg på sistone, men nu börjar det bli bra igen

Dagens kvällsaktivitet blev att åka ut till den park där vi har spjutkvalet för att inspektera banan och omgivningarna. Det är lite speciellt att lägga kvalet mitt i stan. Det kommer gå i Museumplein/museumsparken och jag kan säga att det kommer bli SUPER häftigt!! Publiken kommer vara väldigt nära och hela atmosfären kommer bli magisk. Nu gäller det att ta hjälp av det och suga i sig all energi och kasta så långt det bara går!

Nu ska jag sova alldeles strax sova, min rumskompis Sanna har redan släckt lampan och laddar för en ny dag. Imorgon är det lite lyftning på förmiddagen följt av en presskonferens på eftermiddagen!

/Anna Wessman

IMG_8989

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: