Marmbrandt: ”Amsterdam godnatt”

4

Nu är stora delar av den svenska truppen på plats här i Amsterdam och jag tänkte berätta lite vad vi har haft för oss under dagen. Vi samlades på Arlanda i morse kvart i åtta och flygresan hit gick lätt och smidigt. Vi bor nära flygplatsen så det var heller ingen lång transfer som väntade när vi kom fram.

Micke Norman mötte oss på hotellet och han delade ut ackrediteringar (till alla utom mig som hade blivit raderad ur systemet och fick min tre timmar senare, haha :-). Tillslut fick jag även ett hotellrum fast på andra sidan hotellet tillsammans med fransmännen, men här lär det ju vara kul stämning efter kvällens fotbollsmatch så det blir säkert toppen!

2Maten på hotellet är väldigt god och varierad, det var nästan för mycket gott att välja på. Ett härligt fruktbord fanns även att tillgå. Efter lunchen var det uthämtning av kläder, och sedan var vi ett litet gäng som åkte till träningsarenan för ett lättare pass.

På kvällen hade vi lagmöte där vi gick igenom kommande dagars schema och vi fick presentera oss själva samt tala om vilken favorit-fighter vi hade. Självklart avslutades mötet med ett härligt pep-talk från Storåkers.

Nu börjar den första dagen lida mot sitt slut och när vi aktiva går och lägger oss kan tränarna göra upp i blodiga pingismatcher.

Godnatt från Amsterdam!

//Malin Marmbrandt

5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: