”Längtar efter #dengulaväggen”

fred

Klockan ringde 06.35, upp och hoppa. En snabb frukost på det och därefter ut till Terminal 2 på Arlanda. Det vankas resdag för mestadels av truppen. Alla får varsin piké tröja på plats och man börjar känna på stämningen att det börjar närma sig nu. Truppen skrattar och är på allmänt bra humör, som det ska vara!

Incheckning, kontroll och allt vad det är gick smidigt, flyget likaså, förutom att det var lite turbulent under ett litet tag när vi börja närma oss. En kortare busstransport och sedan var vi framme vid hotellet. Hotellet är inte mycket att klaga på, grym buffé samt bra rum och lokaler, klass!

För min egen del känns det bra tycker jag. De mesta grenarna sitter på plats, en del grenar mindre bra, men så är tiokamp. Formen är helt klart på uppåtgående, en rejäl putsning av perset på 400m under Sollentuna GP i tisdags blev sista tävlingen inför mästerskapet. Mästerskapet, som blir mitt första som senior, jag ska försöka njuta så mycket jag kan samt gå in och göra det jag är bra på, resten kan jag inte påverka.

På onsdag smäller det, då jag går in i elden under EM:s första dag, och faktiskt mästerskapets första start likväl. Fram tills dess blir det bra uppladdning med mat, sömn, massage, musik mm.
Håller tummarna för bra väder och vindar, och hoppas få se/höra många svenskar på plats under dagarna. Jag har med mig en egen fanclub på 15-20 tillresta personer, även kallad #dengulaväggen, hör eller ser ni inte dem under onsdag-torsdag så är ni troligtvis på fel arena 😉

Blågula hälsningar / Fredrik Samuelsson

freddy2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: