Tillbaka i landslaget!

Susanna Kallur, Falu IK, landslagscomeback,

Foto: Deca Text & Bild.

Så är hon tillbaka med oss igen! Efter sex långa år är Sanna tillbaka i landslaget. Som vi har väntat. Och hon.

Det var den där midsommarhelgen i Budapest senast. Det var lag-EM och det var 2010. Redan när Sanna då var med kändes hon som den rutinerade som tog hand om de nya unga orutinerade som Angelica och Khaddi. Hon satt där i matsalen och pratade och berättade hur det är i landslaget.

Och sen var hela landslaget och kurbadade på nått fantastiskt gammalt badpalats i marmor minns vi. De ungerska badtanterna i vita rockar tog väl hand om oss och de ungerska badherrarna med imponerande kroppshyddor knappt lyfte på ögonbrynen när Sanna gjorde entré. Så skönt det var. Vilket lugnt. Lugnet kanske i och för sig inte riktigt höll sig på det meditativa planet när sen landslaget hittade utomhuspoolen och insåg att det fanns många spännande spänsthopp med landning i vatten att göra…

Men hursomhelst. Nu är Sanna tillbaka i blågult och intresset kring henne är lika stort. Presskonferensen i Falun igår hade samma nerv som när Sanna var med oss förr i tiden. Folk liksom drar sig till henne på något magiskt sätt. Hon är magisk. Välkommen tillbaka till oss Sanna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: