Besök på svenska ambassaden

ambassaden 13

Inga svenskar som tävlar idag så idag har vi tagit det ganska lugnt. Först tittade vi på Annelie, Charlotte och Louise på maran och sen var vi bjudna till svenska ambassaden på lunch ihop med media och svenska företag här i Peking.

Vi har varit på många svenska ambassader runt om i världen och det här var också en oas i en i övrigt kokande stad. God lunch och trevligt mingel, skönt att träffa lite andra svenskar här i Peking och Björn, Pär och Lars på ambassaden visade stor uppskattning över att vi kom. Tack säger vi!

ambassaden 9

ambassaden 1ambassaden 6

 

Ett svar till “Besök på svenska ambassaden”

  1. Varför skriver Svenska Friidrottsförbundet att det inte är någon svensk som tävlar idag och därefter nämner marathontjejerna. Är inte marathontjejerna aktiva? Förbundet har startat en satsning på svensk löpning tillsammans med de stora arrangörerna. Samtidigt nonchalerar man några av sina kvinnliga elitaktiva. Den person som författat denna text borde skämmas. Jag förväntar mig en ursäkt av den högste tjänstemannen inom förbundet. Eller är det så att den tidigare positiva attityden till löpning endast var något som såg bra ut på pappret men inte betyder något i verkligheten?

    Besviken löparvän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: